MOMENT TO WATCH

Loading...

Pages

Sunday, November 15, 2015

SALAM BAHAGIA DAN SALAM SEJAHTERA

Sejak kebelakangan ini saya menerima cukup banyak soalan dari pembaca blog, Ada yang saya dapati sangat urgent dan ada juga yang hanya ingin kepastian. Memandangkan kekangan masa untuk menulis dan menjawab semua pertanyaan dengan kadar segera, saya mohon agar kiranya anda merasakan kes adalah satu kecemasan dan perlu bantuan segera boleh hubungi D'OPTOMETRIST, Cheras, KL untuk temujanji 0391744024. 

Di D'Optometrist juga terdapat dua ahli Optometris yang sedia menjawab dan melayan sebarang persoalan tentang mata dan juga boleh melakukan pemeriksaan optometri komprehensif. Perkhidmatan bermula jam 10 pagi hingga 9 malam setiap hari.

Klinik kanta sentuh D'Optometrist juga menyediakan perkhidmatan pemasangan kanta sentuh biasa dan kosmetik untuk orang dewasa dan kanak kanak dan juga bagi Keratoconus, rawatan selepas LASIK, kornea berparut, albino dan lain lain masalah kompleks seperti kuasa rabun dan silau yang sangat tinggi, kanta sentuh multifokal dan juga bagi mata kering.

D'Optometrist mahir dalam pengendalian kes rabun kanak kanak dan bayi. Terapi ortoptik untuk mata malas boleh dilakukan disini mengikut sesi terapi yang ditetapkan. Ibubapa boleh melihat sendiri pengendalian sesi terapi ini dan kemudiannya boleh melatih anak di rumah dengan sendirinya. Material dan latihan akan diberi dan panduan pengendalian akan diterangkan.

Rawatan Spa mata untuk merawat mata letih dan kelenjar tersumbat juga ditawarkan di D'Optometrist tanpa perlu membuat temujanji terlebih dahulu. Caj rawatan Spa mata hanya bernilai RM10 sahaja. Datanglah beramai ramai untuk merasai kesegaran mata dengan rawatan Spa mata D'Optometrist.

Alamat untuk dihubungi

D'OPTOMETRIST VISIONCARE CENTRE
Bandar Sri Permaisuri (berhadapan Restoran Q Bistro)
Cheras
Tel : 0391744024

No comments:

Post a Comment